ABOUT US

Kolaž_aboutus.

 

about

Nostalgia označuje spomine, kateri živijo z nami. Naša vizija je, da vam te spomine približamo na kar se da doživet način z našim strokovnim in dolgoletnim znanjem in izkušnjami na področju fotografije in videa.

“Nostalgija: močna, otožna želja po tem, kar je osebek v preteklosti čutil, imel” (SSKJ)

Tadej Frantar — v prvi vrsti umetnik, v drugi ustanovitelj – idejni vodja ekipe in vizije Nostalgia.si. Sem drugačen in to unikatnost želim in tudi izražam skozi delo. Fotografija me spremlja že skozi celo življenje,  resneje pa sem se začel ukvarjati z vstopom v srednjo šolo, kjer sem se tudi izučil za fotografa. Študiral sem podjetništvo, z namenom združiti prijetno s koristnim. To je moja vizija in k temu strmim. “če je človek s srcem pri delu, potem izdelki nosijo te posledice”

Ekipa Da bi Vaš pomemben dogodek kar se da najbolje zabeležili, stoji za tem celotna skrbno izbrana ekipa. Vsi člani ekipe so izobraženi in izkušeni, bodisi na fotografskem ali video področju. Izkušnje si nabiramo skozi leta uspešno zaključenih projektov. Naše poslanstvo je ugoditi naročniku in njegove želje izpeljati edinstveno. Naša dosedanja področja: poročna fotografija in video, družinska fotografija (novorojenčki, nosečnice, družina), komercialna fotografija in video, modna fotografija, boudoir fotografija, fotografiranje in snemanje dogodkov, fotografiranje artiklov, studijska fotografija, šolska fotografija, fotografiranje za razne revije, kataloge, prospekte; fotografiranje podjetij, zaposlenih, storitev; …. Nismo omejeni in vsak nov projekt je za nas izziv.

Beležimo sedanjost, oživljamo preteklost.

Dodatna ponudba

Snemanje in fotografiranje iz zraka

Oddajamo 2 edinstvena starodobnika – fička

Oddajamo DJ-ja za poročne ali ostale zabave